Dakwerken Merelbeke

 

Op zoek naar een specialist in dakwerken en gevelwerken in Merelbeke of omstreken? Dan ben je bij DDM Dak- en Gevelwerken aan het juiste adres.

 

Met een inwonersaantal van 25.000 hebben heel wat Merelbekenaars vroeg of laat hulp nodig van een dakwerker. DDM Dak- en Gevelwerken vind je in Lovendegem, op zo’n 18 km van Merelbeke. We staan altijd voor je klaar.

 

Herstellingen en nieuwe daken in Merelbeke

Wil je als inwoner van de gemeente van Kadèr Gürbüz en Koen De Poorter een nieuw dak laten plaatsen? DDM Dak- en Gevelwerken is gespecialiseerd in alle soorten daken. We kunnen zowel staal daken als platte daken aanleggen. Naargelang het soort dakbedekking, heb je ook keuze uit verschillende kleuren. Zwart is één van de meest geliefde kleuren, maar er zijn nog heel wat andere mogelijkheden. Contacteer ons om er meer over te weten te komen.

 

Ook als je een herstelling nodig hebt in Merelbeke, ben je bij ons aan het juiste adres. Een geroeste dakgoot kan heel wat problemen veroorzaken. Eén van die gevolgen is stormschade. Merk je dat je schade hebt aan je dak? Bel ons dan zo spoedig mogelijk op zodat we jou zo snel mogelijk kunnen helpen.

Andere diensten in de gemeente van de achterworstige

DDM Dak- en Gevelwerken voert niet alleen dakherstellingen uit in de gemeente van Museum Morfologie. Je kan ook bij ons terecht voor het isoleren van de zolder of het plaatsen van een velux dakraam. We bekijken met een professionele visie het probleem en lossen het voor je op zodat je weer voor geruime tijd verder kan.

 

Zoals onze naam - DDM Dak- en Gevelwerken - al doet vermoeden, werken we niet alleen aan daken, maar leggen we ook nieuwe gevelbekleding. Wanneer je een nieuwe gevelbekleding wil, kan je kiezen uit verschillende materialen waarvan leien en staalplaten twee opties zijn.

 

Ook is het mogelijk om een prefab dakkapel te laten plaatsen. Dakkapellen hebben heel wat voordelen. Het zorgt voor extra evacuatieweg bij brand en voor prachtige lichtinval in kamer. Daarnaast geeft het ook een grote esthetische waarde aan je huis.

 

Onderhoud van daken is belangrijk

Bij DDM Dak- en Gevelwerken kan je niet alleen terecht voor herstellingen, maar ook voor onderhoud. Zo reinigen we daken en coaten we ze ook. Onderhoud van daken is belangrijk zodat er geen grote schade ontstaat.

 

De prijzen voor dak- en gevelwerken in Merelbeke

De prijzen voor dak- en gevelwerken in de gemeente van De Sint-Pietersbandenkerk zijn erg uiteenlopend. Het hangt af van diverse factoren zoals de helling van het dak en de nokafwerking.

 

Contacteer DDM Dak- en Gevelwerken nu voor een gratis offerte.

 

Locaties

Je vindt ons niet alleen in Gent, maar ook in de naburige steden en gemeenten zoals Oosterzele, Melle, Gentbrugge, Gavere.

 

Ook op andere plaatsen in Oost-Vlaanderen zijn we actief, zoals in Wingene, Tielt, Deinze, Oostakker, Evergem, Lievegem, Aalter en Gent.

 

Welke soort dak- of gevelwerken je ook zoekt, bij DDM Dak- en Gevelwerken ben je aan het juiste adres. Wil je een zolder laten isoleren of een dakgoot laten herstellen? Neem nu contact op met DDM Dak- en Gevelwerken en we sturen je een gratis offerte op.