Dakwerken Oostakker

 

Op zoek naar een specialist in dakwerken en gevelwerken in Oostakker of omstreken? Dan ben je bij DDM Dak- en Gevelwerken aan het juiste adres.

 

Met een inwonersaantal van 14.000 hebben heel wat Oostakkenaars vroeg of laat hulp nodig van een dakwerker. DDM Dak- en Gevelwerken vind je in Lovendegem, op zo’n 13 km van Oostakker. We staan altijd voor je klaar.

 

Herstellingen en nieuwe daken in Oostakker

Wil je als inwoner van het dorp van Stefaan van Laere en Joseph Paelinck een nieuw dak laten plaatsen? DDM Dak- en Gevelwerken is gespecialiseerd in alle soorten daken. We kunnen zowel hellende daken als pannen daken aanleggen. Naargelang het soort dakbedekking, heb je ook keuze uit verschillende kleuren. Baksteenrood is één van de meest gebruikte kleuren, maar er zijn nog heel wat andere mogelijkheden. Contacteer ons om er meer over te weten te komen.

 

Ook als je een herstelling nodig hebt in Oostakker, ben je bij ons aan het juiste adres. Een versleten dak kan heel wat problemen veroorzaken. Eén van die gevolgen is een te hoge energiekost. Merk je dat je schade hebt aan je dak? Bel ons dan gelijk op zodat we jou zo snel mogelijk kunnen helpen.

Andere diensten in het dorp van de savooistekers

DDM Dak- en Gevelwerken voert niet alleen dakherstellingen uit in het dorp van Sint-Amanduskerk.. Je kan ook bij ons terecht voor het vernieuwen van dakgoten of het plaatsen van een velux dakraam. We bekijken met een professionele visie het probleem en lossen het voor je op zodat je weer voor vele jaren verder kan.

 

Zoals onze naam - DDM Dak- en Gevelwerken - al doet vermoeden, werken we niet alleen aan daken, maar leggen we ook nieuwe gevelbekleding. Wanneer je een nieuwe gevelbekleding wil, kan je kiezen uit verschillende materialen waarvan sidings in hout en sidings in composiet twee opties zijn.

 

Ook is het mogelijk om een dakkapel op maat te laten plaatsen. Dakkapellen hebben heel wat voordelen. Het zorgt voor een prachtige lichtinval in de kamer en om deze gemakkelijker te ventileren. Daarnaast geeft het ook een grote esthetische waarde aan je huis.

 

Onderhoud van daken is belangrijk

Bij DDM Dak- en Gevelwerken kan je niet alleen terecht voor herstellingen, maar ook voor onderhoud. Zo reinigen we daken en coaten we ze ook. Onderhoud van daken is belangrijk zodat er geen grote schade ontstaat.


De prijzen voor dak- en gevelwerken in Oostakker

De prijzen voor dak- en gevelwerken in het dorp van Basiliek van Oostakker-Lourdes zijn erg uiteenlopend. Het hangt af van gevarieerde factoren zoals keuze van het materiaal en oppervlakte.

 

Contacteer DDM Dak- en Gevelwerken nu voor een gratis offerte.

 

Locaties

Je vindt ons niet alleen in Gent, maar ook in de naburige steden en gemeenten zoals Meulestede, Wondelgem, Desteldonk, Westveld.

 

Ook op andere plaatsen in Oost-Vlaanderen zijn we actief, zoals in Aalter, Gent, Evergem, Lievegem, Deinze, Tielt, Merelbeke en Wingene.

 

Welke soort dak- of gevelwerken je ook zoekt, bij DDM Dak- en Gevelwerken ben je aan het juiste adres. Wil je een velux dakraam laten steken of een nieuw dak laten plaatsen? Neem nu contact op met DDM Dak- en Gevelwerken en we sturen je een gratis offerte op.