Dakwerken Gent

 

Op zoek naar een specialist in dakwerken en gevelwerken in Gent of omstreken? Dan ben je bij DDM Dak- en Gevelwerken aan het juiste adres.

 

Met een inwonersaantal van 264.000 hebben heel wat Gentenaars vroeg of laat hulp nodig van een dakwerker. DDM Dak- en Gevelwerken vind je in Lovendegem, op zo’n 9 km van Gent. We staan altijd voor je klaar.

 

Herstellingen en nieuwe daken in Gent

Wil je als inwoner van de stad van Axel Daeseleire en Koen Crucke een nieuw dak laten plaatsen? DDM Dak- en Gevelwerken is gespecialiseerd in alle soorten daken. We kunnen zowel pannendaken als leien daken aanleggen. Naargelang het soort dakbedekking, heb je ook keuze uit verschillende kleuren. Lichtbruin is één van de meest gekozen kleuren, maar er zijn nog heel wat andere mogelijkheden. Contacteer ons om er meer over te weten te komen.

 

Ook als je een herstelling nodig hebt in Gent, ben je bij ons aan het juiste adres. Schade aan dakpannen kan heel wat problemen veroorzaken. Eén van die gevolgen is een lekkage. Merk je dat je schade hebt aan je dak? Bel ons dan meteen op zodat we jou zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

 

Andere diensten in de stad van de stroppendragers

DDM Dak- en Gevelwerken voert niet alleen dakherstellingen uit in de stad van Gravensteen. Je kan ook bij ons terecht voor het vernieuwen van dakgoten of het herstellen van je schouw. We bekijken met een professionele visie het probleem en lossen het voor je op zodat je weer voor een hele tijd verder kan.

 

Zoals onze naam - DDM Dak- en Gevelwerken - al doet vermoeden, werken we niet alleen aan daken, maar leggen we ook nieuwe gevelbekleding. Wanneer je een nieuwe gevelbekleding wil, kan je kiezen uit verschillende materialen waarvan natuurleien en staalplaten twee opties zijn.

 

Ook is het mogelijk om een dakkapel op maat te laten plaatsen. Dakkapellen hebben heel wat voordelen. Het zorgt voor prachtige lichtinval in kamer en voor gemakkelijker te ventileren. Daarnaast geeft het ook een grote esthetische waarde aan je huis.


Onderhoud van daken is belangrijk

Bij DDM Dak- en Gevelwerken kan je niet alleen terecht voor herstellingen, maar ook voor onderhoud. Zo ontmossen we daken en reinigen we ze ook. Onderhoud van daken is belangrijk zodat er geen grote schade ontstaat.

 

De prijzen voor dak- en gevelwerken in Gent

De prijzen voor dak- en gevelwerken in de stad van de Sint-Baafskathedraal zijn erg uiteenlopend. Het hangt af van verschillende factoren zoals keuze van het materiaal en de ernst van het probleem.

Contacteer DDM Dak- en Gevelwerken nu voor een gratis offerte.

 

Locaties

Je vindt ons niet alleen in Gent, maar ook in de naburige steden en gemeenten zoals leien daken.

 

Ook op andere plaatsen in Oost-Vlaanderen zijn we actief, zoals in Aalter, Lievegem, Evergem, Oostakker, Deinze, Tielt, Merelbeke en Wingene.

 

Welke soort dak- of gevelwerken je ook zoekt, bij DDM Dak- en Gevelwerken ben je aan het juiste adres. Wil je een nieuw dak laten plaatsen of je schouw laten herstellen? Neem nu contact op met DDM Dak- en Gevelwerken en we sturen je een gratis offerte op.