Dakwerken Tielt

 

Op zoek naar een specialist in dakwerken en gevelwerken in Tielt of omstreken? Dan ben je bij DDM Dak- en Gevelwerken aan het juiste adres.

 

Met een inwonersaantal van 20.000 hebben heel wat Tieltenaars vroeg of laat hulp nodig van een dakwerker. DDM Dak- en Gevelwerken vind je in Lovendegem, op zo’n 23 km van Tielt. We staan altijd voor je klaar.

 

Herstellingen en nieuwe daken in Tielt

Wil je als inwoner van de stad van Tessa Wullaert en Joris Lannoo een nieuw dak laten plaatsen? DDM Dak- en Gevelwerken is gespecialiseerd in alle soorten daken. We kunnen zowel leien daken als stalen daken aanleggen. Naargelang het soort dakbedekking, heb je ook keuze uit verschillende kleuren. Donker bruin is één van de populairste kleuren, maar er zijn nog heel wat andere mogelijkheden. Contacteer ons om er meer over te weten te komen.

 

Ook als je een herstelling nodig hebt in Tielt, ben je bij ons aan het juiste adres. Een lekkende schoorsteen kan heel wat problemen veroorzaken. Eén van die gevolgen zijn bijvoorbeeld mosgroei. Merk je dat je schade hebt aan je dak? Bel ons dan rechtstreeks op zodat we jou zo snel mogelijk kunnen helpen.

Andere diensten in de stad van de lijnwadeniers

DDM Dak- en Gevelwerken voert niet alleen dakherstellingen uit in de stad van Huis Mulle de Terschueren. Je kan ook bij ons terecht voor het plaatsen van een velux dakraam of het vernieuwen van dakgoten. We bekijken met een professionele visie het probleem en lossen het voor je op zodat je weer voor een aantal jaren verder kan.

 

Zoals onze naam - DDM Dak- en Gevelwerken - al doet vermoeden, werken we niet alleen aan daken, maar leggen we ook nieuwe gevelbekleding. Wanneer je een nieuwe gevelbekleding wil, kan je kiezen uit verschillende materialen waarvan sidings en natuurleien twee opties zijn.

 

Ook is het mogelijk om een dakkapel op maat te laten plaatsen. Dakkapellen hebben heel wat voordelen. Het zorgt voor een waarde verhoging van je huis en voor een extra evacuatieweg bij brand. Daarnaast geeft het ook een grote esthetische waarde aan je huis.

 

Onderhoud van daken is belangrijk

Bij DDM Dak- en Gevelwerken kan je niet alleen terecht voor herstellingen, maar ook voor onderhoud. Zo ontmossen we daken en reinigen we ze ook. Onderhoud van daken is belangrijk zodat er geen grote schade ontstaat.


De prijzen voor dak- en gevelwerken in Tielt

De prijzen voor dak- en gevelwerken in de stad van De Halletoren zijn erg uiteenlopend. Het hangt af van andere factoren zoals de leeftijd van het dak en de plaats van het probleem.

 

Contacteer DDM Dak- en Gevelwerken nu voor een gratis offerte.

 

Locaties

Je vindt ons niet alleen in Gent, maar ook in de naburige steden en gemeenten zoals Dentergem, Ruiselede, Meulebeke en Pittem.

 

Ook op andere plaatsen in Oost-Vlaanderen zijn we actief, zoals in Aalter, Lievegem, Evergem, Oostakker, Deinze, Gent, Merelbeke en Wingene.

 

Welke soort dak- of gevelwerken je ook zoekt, bij DDM Dak- en Gevelwerken ben je aan het juiste adres. Wil je een dakgoot laten herstellen of een zolder laten isoleren? Neem nu contact op met DDM Dak- en Gevelwerken en we sturen je een gratis offerte op.