Velux ramen

Velux ramen

 

DDM Dakwerken en Gevelwerken is dé specialist in het plaatsen van dakramen in Oost-Vlaanderen. Wil je een dakraam laten plaatsen? Dan ben je bij DDM Dakwerken en Gevelwerken aan het juiste adres. Dakramen worden trouwens ook wel Velux ramen genoemd, naar het bekendste merk van dakramen. 

 

Wat zijn de voordelen van een dakraam?

 

Waarom zou je een velux raam nemen? Er zijn twee hele grote voordelen aan dakramen: het maakt van je zolder een bewoonbare ruimte en de waarde van je huis stijgt aanzienlijk. We leggen het even meer uitgebreid uit.

 

 

1. Een dakraam maakt een bewoonbare kamer van je zolder

Wat doe je nu met je zolder? De meeste mensen gebruiken de zolder als opslagplaats, want wie wil er nu in een donkere kamer leven?

 

Een dakraam is hier de oplossing. Eerst en vooral zorgt zo’n velux raam voor natuurlijke lichtinval op de zolder. Niet alleen is dat heel wat zuiniger dan een artificieel licht, maar zonlicht maakt de ruimte ook gezelliger. Daarnaast laat een schuin dakraam ook maar liefst drie keer meer licht door dan een gewoon raam. Overdag is er dus sowieso geen artificieel licht meer nodig.

 

Een velux raam laat de ruimte ook groter lijken. Het natuurlijke licht werkt als een soort illusie op onze ogen. Dit maakt je zolder helemaal klaar om gebruikt te worden als slaapkamer of als atelier. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Wil je van je zolder een leefruimte maken? Dan is een dakraam dus de perfecte oplossing.  

 

 

2. Een dakraam doet de waarde van je huis aanzienlijk stijgen

Er zijn verschillende redenen waarom een dakraam de waarde van je huis aanzienlijk doet stijgen. De eerste is misschien de belangrijkste: door een velux raam te plaatsen, wordt je zolder bij een schatting niet langer gezien als opslagruimte. Door het dakraam is de zolder nu een leefruimte geworden. Een huis met drie kamers is sowieso meer waard dan een huis met twee kamers en een opslagruimte.

 

Een tweede reden is misschien wat verrassend: een dakraam doet de isolatiewaarde van je huis stijgen. Samen met de isolatiewaarde, is er nog een groot voordeel: een velux raam heeft een ventilatiestand. Zo kan je de kamer ventileren zonder dat je de velux ramen een hele dag moet laten openstaan.

 

Ook hier geldt hetzelfde: een huis met een hogere isolatiewaarde, heeft een grotere waarde op de huizenmarkt.

 

 

Waarom kiezen voor DDM Dakwerken en Gevelwerken?

DDM Dakwerken en Gevelwerken heeft jarenlange ervaring in het plaatsen en installeren van dakramen. Wij zorgen voor een waterdichte plaatsing van je velux ramen met oog voor de kleinste details. Enkel het beste is goed genoeg.

 

Ook hebben wij jarenlange ervaring in het herstellen van velux ramen, waardoor je niet meteen een nieuw dakraam moet laten steken.

 

DDM Dakwerken en Gevelwerken staat voor je klaar.

 

Wil je een velux raam laten plaatsen of je dakraam laten herstellen? Neem nu contact op met DDM Dakwerken en Gevelwerken voor een gratis offerte en we helpen je met veel plezier verder.

 

 

Dit kan jou misschien ook interesseren:

- Pannendaken

- Staaldaken

- Leien daken

- Dakgoten

- Zolders

- Dakkapellen