Dakwerken Evergem

 

Op zoek naar een specialist in dakwerken en gevelwerken in Evergem of omstreken? Dan ben je bij DDM Dak- en Gevelwerken aan het juiste adres.

 

Met een inwonersaantal van 36.000 hebben heel wat Evergemnaren vroeg of laat hulp nodig van een dakwerker. DDM Dak- en Gevelwerken vind je in Lovendegem, op zo’n 6 km van Evergem. We staan altijd voor je klaar.

 

Herstellingen en nieuwe daken in Evergem

Wil je als inwoner van de gemeente van Wilfried Martens en Luc De Vos een nieuw dak laten plaatsen? DDM Dak- en Gevelwerken is gespecialiseerd in alle soorten daken. We kunnen zowel platte daken als hellende daken aanleggen. Naargelang het soort dakbedekking, heb je ook keuze uit verschillende kleuren. Grijs is één van de meest uitgekozen kleuren, maar er zijn nog heel wat andere mogelijkheden. Contacteer ons om er meer over te weten te komen.

 

Ook als je een herstelling nodig hebt in Evergem, ben je bij ons aan het juiste adres. Een gat in het dak kan heel wat problemen veroorzaken. Eén van die gevolgen is dat de wind door uw huis heen waait. Merk je dat je schade hebt aan je dak? Bel ons dan dadelijk op zodat we jou zo snel mogelijk kunnen helpen.

Andere diensten in de gemeente van de taatjespapeters

DDM Dak- en Gevelwerken voert niet alleen dakherstellingen uit in de gemeente van Huis te Burcht. Je kan ook bij ons terecht voor het isoleren van de zolder of het vernieuwen van dakgoten. We bekijken met een professionele visie het probleem en lossen het voor je op zodat je weer voor een lange periode verder kan.

 

Zoals onze naam - DDM Dak- en Gevelwerken - al doet vermoeden, werken we niet alleen aan daken, maar leggen we ook nieuwe gevelbekleding. Wanneer je een nieuwe gevelbekleding wil, kan je kiezen uit verschillende materialen waarvan sidings in pvc en sidings in hout twee opties zijn.

 

Ook is het mogelijk om een prefab dakkapel te laten plaatsen. Dakkapellen hebben heel wat voordelen. Het zorgt voor extra evacuatieweg bij brand en voor prachtige lichtinval in kamer. Daarnaast geeft het ook een grote esthetische waarde aan je huis.

 

Onderhoud van daken is belangrijk

Bij DDM Dak- en Gevelwerken kan je niet alleen terecht voor herstellingen, maar ook voor onderhoud. Zo ontmossen we daken en reinigen we ze ook. Onderhoud van daken is belangrijk zodat er geen grote schade ontstaat.

 

De prijzen voor dak- en gevelwerken in Evergem

De prijzen voor dak- en gevelwerken in de gemeente van De Sint-Christoffelkerk zijn erg uiteenlopend. Het hangt af van meerdere factoren zoals de plaats van het probleem en de grote van deze.

 

Contacteer DDM Dak- en Gevelwerken nu voor een gratis offerte.

 

Locaties

Je vindt ons niet alleen in Gent, maar ook in de naburige steden en gemeenten zoals Lievegem, Lovendegem, Wondelgem, Ertvelde.

 

Ook op andere plaatsen in Oost-Vlaanderen zijn we actief, zoals in Gent, Wingene, Merelbeke, Tielt, Deinze, Oostakker, Aalter en Lievegem.

 

Welke soort dak- of gevelwerken je ook zoekt, bij DDM Dak- en Gevelwerken ben je aan het juiste adres. Wil je een dakkapel laten plaatsen of stormschade laten herstellen? Neem nu contact op met DDM Dak- en Gevelwerken en we sturen je een gratis offerte op.