Dakwerken Wingene

 

Op zoek naar een specialist in dakwerken en gevelwerken in Wingene of omstreken? Dan ben je bij DDM Dak- en Gevelwerken aan het juiste adres.

 

Met een inwonersaantal van 15.000 hebben heel wat Wingenaars vroeg of laat hulp nodig van een dakwerker. DDM Dak- en Gevelwerken vind je in Lovendegem, op zo’n 23,00 km van Wingene. We staan altijd voor je klaar.

 

Herstellingen en nieuwe daken in Wingene

Wil je als inwoner van de gemeente van Liesbeth Van Impe en Sandra Bekkari een nieuw dak laten plaatsen? DDM Dak- en Gevelwerken is gespecialiseerd in alle soorten daken. We kunnen zowel platte daken als hellende daken aanleggen. Naargelang het soort dakbedekking, heb je ook keuze uit verschillende kleuren. Grijs is één van de meest gewilde kleuren, maar er zijn nog heel wat andere mogelijkheden. Contacteer ons om er meer over te weten te komen.

 

Ook als je een herstelling nodig hebt in Wingene, ben je bij ons aan het juiste adres. Een lekkend dak kan heel wat problemen veroorzaken. Eén van die gevolgen zijn verouderde dakpannen. Merk je dat je schade hebt aan je dak? Bel ons dan vlug op zodat we jou zo snel mogelijk kunnen helpen.

Andere diensten in de varkensgemeente

DDM Dak- en Gevelwerken voert niet alleen dakherstellingen uit in de gemeente van t Hof van Wingene. Je kan ook bij ons terecht voor het vernieuwen van dakgoten of het plaatsen van een velux dakraam. We bekijken met een professionele visie het probleem en lossen het voor je op zodat je weer voor een tijdperk verder kan.

 

Zoals onze naam - DDM Dak- en Gevelwerken - al doet vermoeden, werken we niet alleen aan daken, maar leggen we ook nieuwe gevelbekleding. Wanneer je een nieuwe gevelbekleding wil, kan je kiezen uit verschillende materialen waarvan staalplaten en sidings twee opties zijn.

 

Ook is het mogelijk om een dakkapel op maat te laten plaatsen. Dakkapellen hebben heel wat voordelen. Het zorgt voor een prachtige lichtinval in de kamer en voor extra evacuatieweg bij brand. Daarnaast geeft het ook een grote esthetische waarde aan je huis.

 

Onderhoud van daken is belangrijk

Bij DDM Dak- en Gevelwerken kan je niet alleen terecht voor herstellingen, maar ook voor onderhoud. Zo coaten we daken en ontmossen we ze ook. Onderhoud van daken is belangrijk zodat er geen grote schade ontstaat.

 

De prijzen voor dak- en gevelwerken in Wingene

De prijzen voor dak- en gevelwerken in de gemeente van De Sint-Joriskerk zijn erg uiteenlopend. Het hangt af van allerlei factoren zoals de nokafwerking en de lengte van het dak.

 

Contacteer DDM Dak- en Gevelwerken nu voor een gratis offerte.

 

Locaties

Je vindt ons niet alleen in Gent, maar ook in de naburige steden en gemeenten zoals Zwevezele, Ruddervoorde, Beernem en Tielt.

 

Ook op andere plaatsen in Oost-Vlaanderen zijn we actief, zoals in Merelbeke, Deinze, Oostakker, Evergem, Lievegem, Aalter en Gent.

 

Welke soort dak- of gevelwerken je ook zoekt, bij DDM Dak- en Gevelwerken ben je aan het juiste adres. Wil je je gevelbekleding laten vervangen of een gat laten repareren? Neem nu contact op met DDM Dak- en Gevelwerken en we sturen je een gratis offerte op.