Dakwerken Aalter

 

 

Op zoek naar een specialist in dakwerken en gevelwerken in Aalter of omstreken? Dan ben je bij DDM Dak- en Gevelwerken aan het juiste adres.

 

Met een inwonersaantal van 29.000 hebben heel wat Aalternaren vroeg of laat hulp nodig van een dakwerker. DDM Dak- en Gevelwerken vind je in Lovendegem, op zo’n 12 km van Aalter. We staan altijd voor je klaar.

 

Herstellingen en nieuwe daken in Aalter

Wil je als inwoner van de gemeente van Martine Tanghe en Sven Ornelis een nieuw dak laten plaatsen? DDM Dak- en Gevelwerken is gespecialiseerd in alle soorten daken. We kunnen zowel leien daken als stalen daken aanleggen. Naargelang het soort dakbedekking, heb je ook keuze uit verschillende kleuren. Donker bruin is één van de meest populaire kleuren, maar er zijn nog heel wat andere mogelijkheden. Contacteer ons om er meer over te weten te komen.

 

Ook als je een herstelling nodig hebt in Aalter, ben je bij ons aan het juiste adres. Stormschade kan heel wat problemen veroorzaken. Eén van die gevolgen is gescheurd loodwerk. Merk je dat je schade hebt aan je dak? Bel ons dan direct op zodat we jou zo snel mogelijk kunnen helpen.

Andere diensten in de gemeente van de gekkers

DDM Dak- en Gevelwerken voert niet alleen dakherstellingen uit in de gemeente van Poeke kasteel. Je kan ook bij ons terecht voor het herstellen van je schouw of het plaatsen van een velux dakraam. We bekijken met een professionele visie het probleem en lossen het voor je op zodat je weer voor jarenlang verder kan.

 

Zoals onze naam - DDM Dak- en Gevelwerken - al doet vermoeden, werken we niet alleen aan daken, maar leggen we ook nieuwe gevelbekleding. Wanneer je een nieuwe gevelbekleding wil, kan je kiezen uit verschillende materialen waarvan staalplaten en kunstleien twee opties zijn.

 

Ook is het mogelijk om een prefab dakkapel te laten plaatsen. Dakkapellen hebben heel wat voordelen. Het zorgt voor gemakkelijker te ventileren en voor waarde verhoging van je huis. Daarnaast geeft het ook een grote esthetische waarde aan je huis.


Onderhoud van daken is belangrijk

Bij DDM Dak- en Gevelwerken kan je niet alleen terecht voor herstellingen, maar ook voor onderhoud. Zo reinigen we daken en coaten we ze ook. Onderhoud van daken is belangrijk zodat er geen grote schade ontstaat.

 

De prijzen voor dak- en gevelwerken in Aalter

De prijzen voor dak- en gevelwerken in de gemeente van De Kraenepoel zijn erg uiteenlopend. Het hangt af van veel factoren zoals oppervlakte en de keuze van het materiaal.

 

Contacteer DDM Dak- en Gevelwerken nu voor een gratis offerte.

 

Locaties

Je vindt ons niet alleen in Gent, maar ook in de naburige steden en gemeenten zoals Tielt, Nevele,Beernem en Ruiselede.

 

Ook op andere plaatsen in Oost-Vlaanderen zijn we actief, zoals in Gent, Wingene, Merelbeke, Tielt, Deinze, Oostakker, LovendegemEvergem en Lievegem.

 

Welke soort dak- of gevelwerken je ook zoekt, bij DDM Dak- en Gevelwerken ben je aan het juiste adres. Wil je stormschade laten herstellen of een velux dakraam laten steken? Neem nu contact op met DDM Dak- en Gevelwerken en we sturen je een gratis offerte op.