Dakwerken Lievegem

 

 

Op zoek naar een specialist in dakwerken en gevelwerken in Lievegem of omstreken? Dan ben je bij DDM Dak- en Gevelwerken aan het juiste adres.

 

Met een inwonersaantal van 26.500 hebben heel wat Lievegemnaars vroeg of laat hulp nodig van een dakwerker. DDM Dak- en Gevelwerken vind je in Lovendegem, op zo’n 3 km van Lievegem. We staan altijd voor je klaar.

 

Herstellingen en nieuwe daken in Lievegem

Wil je als inwoner van de gemeente van Henk Rijckaert en Luc Dhoore een nieuw dak laten plaatsen? DDM Dak- en Gevelwerken is gespecialiseerd in alle soorten daken. We kunnen zowel staal daken als platte daken aanleggen. Naargelang het soort dakbedekking, heb je ook keuze uit verschillende kleuren. Zwart is één van de meest geselecteerde kleuren, maar er zijn nog heel wat andere mogelijkheden. Contacteer ons om er meer over te weten te komen.

 

Ook als je een herstelling nodig hebt in Lievegem, ben je bij ons aan het juiste adres. Ouderdom kan heel wat problemen veroorzaken. Eén van die gevolgen is dat het binnen regent. Merk je dat je schade hebt aan je dak? Bel ons dan onmiddellijk op zodat we jou zo snel mogelijk kunnen helpen.

Andere diensten in de gemeente van de brouweters

DDM Dak- en Gevelwerken voert niet alleen dakherstellingen uit in de gemeente van Vallei van de Oude Kale. Je kan ook bij ons terecht voor het plaatsen van een velux dakraam of het isoleren van de zolder. We bekijken met een professionele visie het probleem en lossen het voor je op zodat je weer voor een zeer lange tijd verder kan.

 

Zoals onze naam - DDM Dak- en Gevelwerken - al doet vermoeden, werken we niet alleen aan daken, maar leggen we ook nieuwe gevelbekleding. Wanneer je een nieuwe gevelbekleding wil, kan je kiezen uit verschillende materialen waarvan kunstleien en sidings in pvc twee opties zijn.

 

Ook is het mogelijk om een dakkapel op maat te laten plaatsen. Dakkapellen hebben heel wat voordelen. Het zorgt voor waarde verhoging van je huis en voor extra evacuatieweg bij brand. Daarnaast geeft het ook een grote esthetische waarde aan je huis.

 

Onderhoud van daken is belangrijk

Bij DDM Dak- en Gevelwerken kan je niet alleen terecht voor herstellingen, maar ook voor onderhoud. Zo coaten we daken en ontmossen we ze ook. Onderhoud van daken is belangrijk zodat er geen grote schade ontstaat.

 

De prijzen voor dak- en gevelwerken in Lievegem

De prijzen voor dak- en gevelwerken in de gemeente van Parochiekerk Sint-Martinus zijn erg uiteenlopend. Het hangt af van een aantal factoren zoals de ernst van het probleem en oppervlakte.

 

Contacteer DDM Dak- en Gevelwerken nu voor een gratis offerte.

 

Locaties

Je vindt ons niet alleen in Gent, maar ook in de naburige steden en gemeenten zoals Eeklo, Lembeke, Evergem, Ursel.

 

Ook op andere plaatsen in Oost-Vlaanderen zijn we actief, zoals in Aalter, Gent, Evergem, Oostakker, Deinze, Tielt, Merelbeke en Wingene.

 

Welke soort dak- of gevelwerken je ook zoekt, bij DDM Dak- en Gevelwerken ben je aan het juiste adres. Wil je je schouw laten herstellen of een dakkapel laten plaatsen? Neem nu contact op met DDM Dak- en Gevelwerken en we sturen je een gratis offerte op.