Dakwerken Deinze

 

Op zoek naar een specialist in dakwerken en gevelwerken in Deinze of omstreken? Dan ben je bij DDM Dak- en Gevelwerken aan het juiste adres.

 

Met een inwonersaantal van 44.000 hebben heel wat Deinzenaars vroeg of laat hulp nodig van een dakwerker. DDM Dak- en Gevelwerken vind je in Lovendegem, op zo’n 16 km van Deinze. We staan altijd voor je klaar.

 

Herstellingen en nieuwe daken in Deinze

Wil je als inwoner van de stad van Francesco Planckaert en Hilde De Baerdemaeker een nieuw dak laten plaatsen? DDM Dak- en Gevelwerken is gespecialiseerd in alle soorten daken. We kunnen zowel pannen daken als leien daken aanleggen. Naargelang het soort dakbedekking, heb je ook keuze uit verschillende kleuren. Lichtbruin is één van de meest geplaatste kleuren, maar er zijn nog heel wat andere mogelijkheden. Contacteer ons om er meer over te weten te komen.

 

Ook als je een herstelling nodig hebt in Deinze, ben je bij ons aan het juiste adres. Een scheur in uw dak kan heel wat problemen veroorzaken. Eén van die gevolgen zijn vogels onder het pannendak. Merk je dat je schade hebt aan je dak? Bel ons dan snel op zodat we jou zo snel mogelijk kunnen helpen.

Andere diensten in de stad van de koordenmakers

DDM Dak- en Gevelwerken voert niet alleen dakherstellingen uit in de stad van Kasteel Ooidonk. Je kan ook bij ons terecht voor het herstellen van je schouw of het isoleren van de zolder. We bekijken met een professionele visie het probleem en lossen het voor je op zodat je weer voor een lange tijd verder kan.

 

Zoals onze naam - DDM Dak- en Gevelwerken - al doet vermoeden, werken we niet alleen aan daken, maar leggen we ook nieuwe gevelbekleding. Wanneer je een nieuwe gevelbekleding wil, kan je kiezen uit verschillende materialen waarvan sidings in composiet en leien twee opties zijn.

 

Ook is het mogelijk om een prefab dakkapel te laten plaatsen. Dakkapellen hebben heel wat voordelen. Het zorgt voor gemakkelijker te ventileren en voor waarde verhoging van je huis. Daarnaast geeft het ook een grote esthetische waarde aan je huis.

 

Onderhoud van daken is belangrijk

Bij DDM Dak- en Gevelwerken kan je niet alleen terecht voor herstellingen, maar ook voor onderhoud. Zo coaten we daken en ontmossen we ze ook. Onderhoud van daken is belangrijk zodat er geen grote schade ontstaat.

 

De prijzen voor dak- en gevelwerken in Deinze

De prijzen voor dak- en gevelwerken in de stad van Molens van Deinze zijn erg uiteenlopend. Het hangt af van verscheidene factoren zoals de grote van het probleem en de hoogte van uw dak.

 

Contacteer DDM Dak- en Gevelwerken nu voor een gratis offerte.

 

Locaties

Je vindt ons niet alleen in Gent, maar ook in de naburige steden en gemeenten zoals Nazareth, Nevele, Tuttegem en Dentergem.

 

Ook op andere plaatsen in Oost-Vlaanderen zijn we actief, zoals in Gent, Wingene, Aalter, Merelbeke, Lievegem, Tielt, Evergem en Oostakker.

 

Welke soort dak- of gevelwerken je ook zoekt, bij DDM Dak- en Gevelwerken ben je aan het juiste adres. Wil je een gat laten repareren of je gevelbekleding laten vervangen? Neem nu contact op met DDM Dak- en Gevelwerken en we sturen je een gratis offerte op.