Dakwerken Lovendegem

 

 

Op zoek naar een specialist in dakwerken en gevelwerken in Lovendegem of omstreken? Dan ben je bij DDM Dak- en Gevelwerken aan het juiste adres.

 

Met een inwonersaantal van 11,000 hebben heel wat Lovendegemnaars vroeg of laat hulp nodig van een dakwerker. DDM Dak- en gevelwerken is gelegen in Lovendegem. We staan dus altijd voor je klaar.

 

Herstellingen en nieuwe daken in Lovendegem

Wil je als inwoner van de gemeente van Chris De Wispelaere en Theo Van Speybroeck een nieuw dak laten plaatsen? DDM Dak- en Gevelwerken is gespecialiseerd in alle soorten daken. We kunnen zowel hellende daken als platte daken aanleggen. Naargelang het soort dakbedekking, heb je ook keuze uit verschillende kleuren. Zwart is één van de meest populaire kleuren, maar er zijn nog heel wat andere mogelijkheden. Contacteer ons om er meer over te weten te komen.

 

Ook als je een herstelling nodig hebt in Lovendegem, ben je bij ons aan het juiste adres. Schade aan dakpannen kan heel wat problemen veroorzaken. Eén van die gevolgen is dat het binnen regent. Merk je dat je schade hebt aan je dak? Bel ons dan meteen op zodat we jou zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

 

Andere diensten in de gemeente vlakbij Vinderhoute

DDM Dak- en Gevelwerken voert niet alleen dakherstellingen uit in de gemeente van De Sint-Martinuskerk. Je kan ook bij ons terecht voor het vernieuwen van dakgoten of het plaatsen van een velux dakraam. We bekijken met een professionele visie het probleem en lossen het voor je op zodat je weer voor een zeer lange tijd verder kan.

 

Zoals onze naam - DDM Dak- en Gevelwerken - al doet vermoeden, werken we niet alleen aan daken, maar leggen we ook nieuwe gevelbekleding. Wanneer je een nieuwe gevelbekleding wil, kan je kiezen uit verschillende materialen waarvan sidings in pvc en leien twee opties zijn.

 

Ook is het mogelijk om een prefab dakkapel te laten plaatsen. Dakkapellen hebben heel wat voordelen. Het zorgt voor prachtige lichtinval in kamer en voor waarde verhoging van je huis. Daarnaast geeft het ook een grote esthetische waarde aan je huis.

 

Onderhoud van daken is belangrijk

Bij DDM Dak- en Gevelwerken kan je niet alleen terecht voor herstellingen, maar ook voor onderhoud. Zo coaten we daken en ontmossen we ze ook. Onderhoud van daken is belangrijk zodat er geen grote schade ontstaat.

 

De prijzen voor dak- en gevelwerken in Lovendegem

De prijzen voor dak- en gevelwerken in de gemeente van Het Klooster van de Zusters der Liefde zijn erg uiteenlopend. Het hangt af van meerdere factoren zoals keuze van het materiaal en de hoogte van uw dak.

 

Contacteer DDM Dak- en Gevelwerken nu voor een gratis offerte.

 

Locaties

Je vindt ons niet alleen in Gent, maar ook in de naburige steden en gemeenten zoals Zomergem, Beke, Merendree, Vinderhoute, Belzele.

 

Ook op andere plaatsen in Oost-Vlaanderen zijn we actief, zoals in Merelbeke, Lievegem, Aalter, Gent, Evergem, Deinze, Oostakker en Tielt.

 

Welke soort dak- of gevelwerken je ook zoekt, bij DDM Dak- en Gevelwerken ben je aan het juiste adres. Wil je een dakgoot laten herstellen of een velux dakraam laten steken? Neem nu contact op met DDM Dak- en Gevelwerken en we sturen je een gratis offerte op.